Basis, Bouwnummer 4

Koopprijs

€ 392.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

118 m2

Kaveloppervlak

168 m2

Omschrijving

Waarder
Rustig en landelijk wonen, maar met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt, dat kan in Waarder. Op de plek waar tot voor kort Kerverland stond, wordt de laatste hand gelegd aan het laatste onderdeel van de Maximalocatie.
Deze bouwfase bestaat uit twee delen. Eén deel bestaat uit 6 levensbestendige woningen aan de Prins Willem-Alexanderstraat. Deze woningen hebben de mogelijkheid van een volwaardig woonprogramma op de begane grond. De woningen hebben een tuin met terras op het zuiden, aan de Kerverlandse Wetering.

De locatie aan de Molendijk omvat de bouw van een zorgcomplex met 32 woonkamers, waar ouderen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, de zorg krijgen die zij nodig hebben. Met de voltooiing van de Maximalocatie is het dorpshart van Waarder weer compleet.

De 6 levensbestendige woningen (basis bnr 2 t/m 5)
De levensbestendige woning Basis is de woning met een compleet woonprogramma op de begane grond. Dat wil zeggen dat u op de begane grond een woonkamer en keuken heeft, naast een slaapkamer en badkamer. Deze woning biedt u de gelegenheid om de woning op een goede manier te blijven bewonen ondanks de fysieke ongemakken die het ouder worden mogelijk (in de toekomst) met zich meebrengt. Verder vindt u op de begane grond een entree, een toilet en een inpandige berging voor o.a. de fiets. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een 2e badkamer. De toegang tot deze verdieping krijgt u via de extra brede trapopgang, welke mogelijkheden biedt voor een traplift (in de toekomst).


Waarder is een prettige woonplaats voor hen die genieten van een gemoedelijk dorpsleven. Het contact met de dorpsgenoten is er plezierig; de mensen weten wie er in hun buurt wonen en dat geeft een veilig gevoel. De omgeving van Waarder leent zich uitstekend voor een fijne wandeling of fietstocht. Slaat u graag een balletje? Dan kunt u het hele jaar door terecht bij de plaatselijke tennisvereniging.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht. De rondweg bij Waarder leidt u binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater. Naast 2 kerken (NH Dorpskerk en de PKN Gereformeerde Kerk) zit op hetzelfde rijtje een kroegje en iets verderop vindt u een fijne supermarkt met uitstekende versafdelingen.
Meerdere keren per week is er ambulante handel op het parkeer terrein naast de Plus. In Waarder is een tandartsenpraktijk gevestigd, maar voor verdere medische aandoeningen gaat men naar de apotheekhoudende huisartsenpraktijk in het nabijgelegen Driebruggen of Nieuwerbrug a/d Rijn. De Maximalocatie is het middelpunt voor de ‘oudere jongeren’ van Waarder. Verder is in het complex een praktijk voor fysiotherapie gevestigd, een basisschool met BSO en de Huiskamer van Waarder, waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er koffieochtenden en is er een mogelijkheid tot eten met elkaar. Er wordt een spelletje gespeeld, er is een bewegingsprogramma voor ouderen en een kookcursus voor mannen. De parkachtige tuin van de Maximalocatie is de ontmoetingsplaats van de Maxima-bewoners. De tuin heeft een sociaal karakter, want al zittend op een bankje in de zon is een praatje al snel gemaakt.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 392.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2020
Type dak
Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking
Other labels
GIW Waarborgcertificaat

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
168 m2
Inhoud
360 m3

Indeling

Stijl
Modern
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 bedrooms)
Kenmerken
Zonnepanelen en Levensloopbestendig

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water

Parkeren

Garage
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

Woerden

Maximalocatie

Is een ontwikkeling van:

Dunavast B.V.

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Basis in het project Maximalocatie