Plaatselijke aannemer geselecteerd voor bouw Maxima-locatie Waarder

26 juli 2019

Woensdag 24 juli 2019 hebben de ontwikkelaar Dunavast en aannemer Goudriaan Jongerius Bouw in Waarder  elkaar de hand gedrukt en is er door Dunavast opdracht verstrekt aan Goudriaan Jongerius Bouw voor de bouw van de 6 woningen aan de Kerverlandse Wetering.

Het is de bedoeling dat de bouw nog dit jaar start. Arjan Griffioen directeur bij Goudriaan Jongerius Bouw verteld blij te zijn met de opdracht “leuk bouwen in ons eigen dorp. Mooie levensloopbestendige woningen waar duurzaamheid veel aandacht gekregen heeft. Zo krijgen  de woningen warmte uit de bodem, komen er standaard zonnepanelen op het dak en bij warm weer in de zomer is er ook koeling in de woningen. Past precies bij de ambities van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk om bij nieuwbouw woningen hoog in te zetten op duurzaamheid. Nu is het aan ons om ook het werk proberen te doen met zoveel mogelijk bouwpartners binnen de gemeente dan dragen wij op die manier ook een extra steentje bij aan en werkgelegenheid en duurzaamheid door de kleine reisafstanden van de partners”

Aart Jan Verdoold directeur van Dunavast; “ik vind het leuk dat Arjan gaat bouwen. Een ambitieus project welke wij als Dunavast ontwikkelen met 6 woningen waar mensen zelfstandig en met plezier kunnen wonen. Fijn is, een mooie tuin aan het water en ook als het nodig is kunnen bewoners gebruik maken van de service van de Huiskamer van Waarder. Wat ik heel slim vind in het ontwerp van architect Ben Kraan is de mogelijkheid van veel ruimte beneden en door de bijzondere trap altijd de mogelijkheid van een traplift zonder dat deze hinder oplevert of de keuze direct te maken om beneden te slapen. In fase 2 gaan wij 32 zorgappartementen bouwen. 24/7 Medische service en dat is gaaf dat wij dat samen met onze zorgpartner Vandaegh ook straks in Waarder kunnen aanbieden. Hiermee laat je zien dat je oog hebt voor de samenleving en bouwt voor de vraag.  Verdoold sluit af met de woorden; gaaf dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het wel en wee in een dorp.”


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maximalocatie?

Bekijk ook het project Maximalocatie »