Uitnodiging inloopochtend Maximalocatie, Waarder

28 mei 2019

Lange tijd was het stil rondom de afronding van de Maximalocatie, maar we hebben eindelijk nieuws.

Op de plek waar tot voor kort Kerverland stond, zal in twee fasen gebouwd worden, waarna het dorpshart van Waarder weer compleet is. In de eerste fase worden 6 tot 10 comfortabele seniorenwoningen gebouwd, waarvan de tuinen grenzen aan de Kerverlandse Wetering.

In een later stadium volgt de bouw van het zorgcomplex met circa 30 wooneenheden, waarvan Vandaegh, onderdeel van de Ontzorgd Wonen Groep, de exploitant wordt. Senioren met een zorgindicatie, wordt 24 uur per dag en 7 dagen in de week, een fijne, passende en veilige woonplek geboden in het zorgcomplex. Zowel echtparen als alleenstaanden krijgen op die manier de mogelijkheid om ouder te worden zonder onnodig in te leveren op kwaliteit van leven.

U willen wij de gelegenheid geven om kennis te maken met de plannen. Wij nodigen u graag uit om de tekeningen en plattegronden te komen bekijken van Maximalocatie op de informatiebijeenkomst. Graag willen wij met u in een vroeg stadium van gedachten wisselen over het plan.  Zowel de ontwikkelaar, als de zorgpartij, de gemeente en wij als makelaar zijn aanwezig voor het verstrekken van informatie of om vragen te beantwoorden.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 8 juni a.s. tussen 10.00 uur en 11.30 uur in De Huiskamer van Waarder. Adres Prinses Maximalaan 2 in Waarder. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maximalocatie?

Bekijk ook het project Maximalocatie »